MSHWAR SNEEK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 81 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mshwar Sneek. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 13:29 2 uur gewacht op het eten! Uienringen waren gewoon smerig! Rösti op de burger was net pap! Jammer! Wij bestellen hier niet nog een keer!
1 okt 2022 om 6:50 I ordered a tiger burger, which was supposed to be spicy but got a regular cheese burger and it was not good. Fries were all soft and soggy
11 sep 2022 om 19:50 Heerlijk gegeten!! Burger was erg lekker!
8 sep 2022 om 20:17 Friet was slap en bleek. Niet voldoende gebakken. Wrap was beter. Iets te veel saus maakt kip ook beetje klef. Kan dus beter. Wel vriendelijk gebracht.
4 sep 2022 om 19:47 Slappe patat, haartje in de mayonaise en 25 minuten te maat geleverd……
28 aug 2022 om 21:20 Bovenverwachting goede burgers. Hier bestellen we zeker vaker!
23 aug 2022 om 21:46 Onwijs lekker gegeten!! zeker een aanrader!
13 aug 2022 om 23:23 Het was heerlijk, de dubbele cheesburger is zeker aan te raden!
31 jul 2022 om 22:55 Eten was niet lekker.
24 jul 2022 om 23:17 Snel bezorgd en het eten was heerlijk! Ik liet de burgers bij het aannemen per ongeluk vallen, en ze wilden beslist een nieuwe brengen, ondanks dat ik aangaf dat dit niet hoefde. Uitstekende service!
7 jul 2022 om 21:44 Trage bezorging en het eten was niet echt warm meer. Jammer, want het smaakte verder prima.
5 jul 2022 om 22:07 Super!